Avcılar Kiralık Kepce – Jcb – Kato

Hemen Ara

Avcılar kiralık kepçe konularında Aktekinler Hafriyat olarak kepçe, jcb, kato, ekskavatör, hafriyat kamyonu gibi araçları değerlendirmekteyiz.

Avcılar iş makinesi kiralama servisimiz ile yıkım, döküm, kazma, yükleme, indirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra hafriyat malzemesi, ocak malzemesi ve bahçe ve peyzaj malzemeleri teminatı yapmaktayız.

Avcılar kiralık kepçe alanında Cat, Jcb, Hidromek, Volvo gibi teknolojik açıdan üst sınıf araçlar ile çalışmaktayız. Avcılar kiralık Jcb araçlarımız güçlerine göre 1CX, 2CX, 3CX, 4CX, 5CX gibi değerlerle sınıflandırılmaktadır.

Aktekinler Hafriyat olarak işlerinizin gereken en kısa sürede ve en güvenli şekilde yapılması için profesyonel destek sağlamaktayız. Bölgede deneyim sahibi uzman operatör çalışanlarımız ile her türlü çalışma işlemi ve görevi yerine getirmekteyiz. Bunun yanı sıra talebinize göre operatör harici kiralama seçeneğimiz bulunmaktadır.

Avcılar kiralık iş makinesi araçlarımızı talebinize göre kısa süreli ve uzun süreli kiralayabilirsiniz. Haftalık, aylık, yıllık kiralamalar için uygun fiyat seçeneklerimiz bulunuyor.

Zaman içerisinde kepçe kiralamaya ek olarak Hadımköy ‘ de komple götürü işlerinizi de yapmaktayız. Her türlü işinize uygun büyük – küçük tüm iş makinelerini temin etme ve envanterimize katma imkanımız vardır.

Geniş alanlarda çalışmak için kullanılan araçlarımıza ek olarak küçük bölgelerde ve bina içlerinde çalışma imkanımızda vardır. Avcılar kiralık mini kepçe seçeneğimiz ile dar alanlarda profesyonelce çalışalım.

Avcılar kiralık kepçe
avcılar kiralık jcb
avcılar ekskavatör kiralama
avcılar mini kepçe
Hemen Ara