Büyükçekmece Kiralık Kepçe – Jcb – Ekskavatör

Büyükçekmece bölgesinde Aktekinler Hafriyat olarak hafriyat, kepçe, jcb, kato, ekskavatör, damperli hafriyat kamyonu gibi araçları sizlere temin etmekteyiz.

Büyükçekmece iş makinesi kiralama servisimiz ile yıkım, döküm, kazma, yükleme, indirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra hafriyat malzemesi, ocak malzemesi ve bahçe ve peyzaj malzemeleri teminatı yapmaktayız.

Hemen Ara

Büyükçekmece kiralık kepçe alanında Cat, Jcb, Hidromek, Volvo gibi teknolojik açıdan üst sınıf araçlar ile çalışmaktayız. Büyükçekmece kiralık Jcb araçlarımız güçlerine göre 1CX, 2CX, 3CX, 4CX, 5CX gibi değerlerle sınıflandırılmaktadır.

  • Jcb – Kepçe
  • Minikepçe
  • Bobcat
  • Ekskavatör – Kato

Aktekinler Hafriyat olarak işlerinizin gereken en kısa sürede ve en güvenli şekilde yapılması için profesyonel destek sağlamaktayız. Bölgede deneyim sahibi uzman operatör çalışanlarımız ile her türlü çalışma işlemi ve görevi yerine getirmekteyiz. Bunun yanı sıra talebinize göre operatör harici kiralama seçeneğimiz bulunmaktadır.

Büyükçekmece kiralık iş makinesi araçlarımızı talebinize göre kısa süreli ve uzun süreli kiralayabilirsiniz. Saatlik , Haftalık, aylık, yıllık kiralamalar için uygun fiyat seçenekleri ile hizmetinizdeyiz.

Büyükçekmece’ de kepçe kiralama ve hafriyat hizmetlerinizi komple götürü olarak da yapmaktayız. Her türlü işinize uygun büyük – küçük tüm iş makinelerini sizlere temin ediyoruz.

Geniş alanlarda çalışmak için kullanılan araçlarımıza ek olarak küçük bölgelerde ve bina içlerinde çalışma imkanımızda vardır. Büyükçekmece kiralık mini kepçe , mini ekskavatör , bobcat seçeneğimiz ile dar alanlarda profesyonelce çalışma imkanımız mevcuttur.

Tüm bu hizmetlerimizi en uygun fiyat ile almak için sizlere bir telefon kadar uzagız . Bizi aramanız yeterli ..

Büyükçekmece kiralik kepçe

Büyükçekmece kiralık jcb

Büyükçekmece kato kiralama

Büyükçekmece moloz atımı

Büyükçekmece Ekskavatör kiralama

Büyükçekmece Mini Kepçe

Hemen Ara